Facebook Instagram Instagram

Beoordelingen van Soi35 Thai Food Utrecht

Recente recensies van Soi35 Thai Food Utrecht

5 sterren na 306 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, had iets warmer mogen zijn. De bezorger was een kwartier te vroeg, gelukkig was ik al thuis.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Smaak was prima, maar het oog wil ook wat. Onze groene curry maaltijd zag er uit als een grijze massa.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, wederom een lekker gerecht. De rijst was wel teveel doorgekookt en daardoor erg papperig

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was verbaasd dat er iemand met verf handen etc aan de deur staat om het eten te bezorgen.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk😋

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Excellente kwaliteit. Authentieke smaak. Aanrader.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was als altijd heerlijk, maar alles was lauw en anderhalf uurwachten vond ik wat tegenvallen.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, helaas te laat bezorgd, bleek incident en heel netjes afgehandeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging, lekker vers eten. Hadden alleen meer verschillende soorten groente in de curry gemogen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en de smaak was goed, alleen was het niet warm genoeg. Ik moest het thuis opwarmen en dat is niet de bedoeling van makkelijk.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pad Thai zoals deze hoort te smaken.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, behalve de rijst, die wat klonterig was.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk geweldig! Zowel het eten als de bezorging. Top!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, correcte service en, o ja, heerlijk! Wij maken graag reclame voor jullie!

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

minder gevulde porties dan gewend, lauw en vooral veel minimais meegekregen. weinig garnaal en kip. hopelijk eenmalig, want een tijd geleden was het toch veel beter.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er binnen 30m werd bezorgd!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er snel, netjes op tijd, en eten was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal goed. Echt lekker eten. De beste pindasaus ooit!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 keer springrolls met kip besteld en betaald, 1 x afgeleverd...

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Dirk, onze excuses. Een foutje in de keuken. Een vouchercode voor de volgende keer is inmiddels naar u verstuurd.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers eten!!

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk 😋

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e x besteld bij jullie! Heerlijk gegeten, volledige authentieke smaken zoals in Thaïland zelf, zowel de Khung phan pha als voorgerecht en Phad prit king als hoofdgerecht en de thaïse kipsaté met phad kai med mamuang. Ik miste alleen nog de achtergrondgeluiden en de lucht van de eetstalletjes op straat. Wel jammer dat jullie geen banaanpannekoekjes hebben en Singha bier of de bekende Mekong/coke en het warme weer, dat zou het wat mij betreft helemáál afgemaakt hebben. Het werd ook netjes op de aangegeven tijd gebracht door een vriendelijke en vrolijke bezorger! Het blijft zeer beslist niet bij een 1 malige bestelling!

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Handig: maaltijden zijn per portie verpakt. Maaltijden waren ondanks dat we het lieten bezorgen, goed warm. Vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als de bezorger.

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd, zoals altijd, heel betrouwbaar!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging sneller dan verwacht. Is goed verpakt en erg lekker.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede portie, goede service.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft toch altijd erg lekker!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals gebruikelijk! Porties zouden wat one betreft wel wat kleiner mogen, want wij kregen het allebei niet op

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Op tijd bezorgd en nog warm! Voor herhaling vatbaar. Jammie Jammie.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Tom yam khung bestel ik altijd en stelt nooit teleur. Echt heerlijk! En de rest trouwens ook.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rode curry met bio kip was weer overheerlijk!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip met cashewnoten was heerlijk en goed gekruid. De Kip met kokosmelk was deze keer iets flauwer. Had iets meer smaak mogen hebben. Maar bestellen zeker binnenkort weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Fijn dat de dagmenu’s regelmatig wisselen. Goede variatie. Bezorging is goed en op tijd.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd 😋

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Altijd. Tegenvaller is het mangosap en mangosteensap. Dat smaakt naar goedkope aanmaaklimonade met een chemisch smaakstofje. Je kunt niet één maaltijd bestellen omdat er een minimumbedrag van 12,50 is voor bezorgen. Met maaltijden van 9,95 moet er dus altijd iets bij. Deze keer dan maar die sapjes genomen. Maar ik bestel altijd iets erbij wat ik eigenlijk niet wil. Alleen omdat ik anders niets kan bestellen.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Evert-Jan, Naast dat u ook kunt afhalen, kunt u zonder minimum orderbedrag bestellen op onze website soi35.nl. De drankjes zijn overigens ZONDER smaakstoffen!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer zitten smullen.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, goed warm en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep is wel echt weinig!! :-(

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Juliette, ik weet niet waarmee u het vergelijkt of wat u verwacht? We gebruiken standaard gastro normen qua grootte en volumes. Voor soep geldt 200ml (klein) en 300ml (groot). Wij hanteren 300ml...

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig weer helemaal prima!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammie jammie

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de summer springrolls nogal teleurstellend😢. Smakeloos, droog en het rijstvel was een beetje taai. Daarnaast zagen we op de bon pas dat je de nem vissaus moet betalen, terwijl je verplicht een keuze moet maken voor een saus van 0,80€ Beetje raar!? Is toch de gewone loempia’s ook niet zo?! De gekozen saus was ook te weinig om de summerrolls nog van wat smaak te voorzien. De gewone loempia’s waren weer prima, en de kip cashew ook goed. De bezorging was een kwartier eerder dan beloofd, waardoor we het een tijdje hebben moeten laten staan, omdat de 2e persoon nog niet thuis was..

Reactie van Soi35 Thai Food:We hebben eea aangepast, Bedankt voor uw feedback.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Precies op tijd, nog goed warm en fantastisch van smaak. Omdat we van lekker pittig houden een potje sambal erbij besteld, zelfs die was fantastisch van smaak. Dit blijft op ons favorieten lijstje staan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, precies op tijd bezorgt, heerlijk eten.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse ingrediënten, de pittige garnalen soep met kokos blijft mijn favoriet. Het was zalig, zeker een aanrader om hier te bestellen.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Onze dochter uit Canada is bij ons op bezoek en vond de kwaliteit ook uitstekend.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 collega's op bezoek, wij hebben heerlijk gegeten. Eten was op tijd.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!😋

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de rijst helaas vol klonten. De Phad Namman Hoi Nua was lekker, maar wel naar verhouding veel ui. De kipsateh was weer heerlijk, maar kon een snufje zout gebruiken. De Somtam papaya salade was niet onze smaak. Mar we willen graag alles proberen.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is van excellente kwaliteit!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, altijd!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Het was de eerste keer dat we bij jullie een bestelling deden en niet voor het laatst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is 1 van de heerlijkste gerechten van jullie.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai tot nu toe, goeie authentieke smaak en de juiste groentes (ook divers) in de verschillende gerechten. Pittig mag van mij wel echt pittig zijn :-) Suggestie voor de kaart: kleefrijs met bbq kip en naam plaa?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en nog warm ook ondanks de afstand!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en keurig op tijd bezorgt. Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet hoe het kan. Maar we kregen het sapparot gerecht ipv de muamang. Smaak is pittig en uitstekend hoor. Ik zou het zelf nooit kiezen maar blijkbaar heb ik in de app dan toch verkeerd aangeklikt. Vlg keer beter checken. Bezorging top.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer overheerlijk hoor! Er zat alleen wat weinig pindasaus bij de saté dit keer maar voor de rest was het top!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pad Thai (vega) was heerlijk. Aardige bezorging, precies op tijd en lekker warm. Topmaaltijd.

Reactie van Soi35 Thai Food:Fijn!!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Wel veel voor 1 persoon. Mag wat mij betreft iets meer ei en garnaal in ipv tofu.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lang geleden dat we besteld hebben bij Soi35. Maar het was nog steeds erg lekker! Genoten van de Phad Thai, Phad Med Mamuang, Somtam salade en loempia's. Bestelling werd keurig op tijd bezorgd, gelukkig met de (hybride) auto anders was de bezorger wel erg nat geworden...

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk en bezorging ook weer perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk! Het was wel jammer dat we voor de bezorging om 19.15-19.30 hadden gekozen en de bezorger om 18.45 voor de deur stond. Mijn man was toen helaas nog niet thuis. Vandaar dat we ook 19.15 hadden doorgegeven. De bezorger bood wel netjes excuses aan en denk dat hij er ook niet zoveel aan kon doen.. maar dat was even jammer. Voor hetzelfde geldt waren we niet thuis geweest..

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd en de rode curry was weer overheerlijk!! Is echt onze favoriet!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanouds prima!

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en kwaliteit van eten goed

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoiets hebben we nog niet eerder meegemaakt. De bezorger belt beneden aan, zegt niets als ik hallo zeg door de intercom. Boven bij de voordeur zegt hij opnieuw niets. Ook niet als ik hem groet. Hij geeft het eten, ik bedank hem en zeg dag. Ik hoor een zucht vanonder zijn zwarte capuchon. Deze jongen heeft er duidelijk geen zin in. Rare en onprettige ervaring.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Peter, Bedankt voor uw review. We zullen desbetreffende en nieuwe bezorgers nogmaals aanspreken op onze normen en waarden. In ieder geval excuses namens Pon en mijzelf.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect, na 17 u online besteld en om 18.15 u in huis.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk!!!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed warm. Eten was heerlijk. In de Tom yam khung was er deze keer wat veel scherp/puntig citroengras, wat we gewoon eruit gelaten hebben . Alles goed op smaak

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen erg jammer dat de biertjes erg warm werden geleverd. Sonde…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker en snel! Kwaliteitje hoor

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten maar niet echt uitgesproken smaken. Het zag en smaakte er een beetje uit als kant en klaar maaltijd. Prima maar voldeed niet echt aan onze verwachting.

Reactie van Soi35 Thai Food:Jammer. Hopelijk tot een volgende keer. Ik weet niet wat u bedoelt, dat het lijkt op k&kl? De menubakjes zijn zorgvuldig gekozen: biologisch afbreekbaar, dichtgeseald ivm voedselveiligheid en probleemloos transport.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt echt echt heel lekker. Elke keer weer. Vers. Sappig. Op smaak. Snel. Het is zeker niet de goedkoopste maar wel keer op keer de beste.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummy!!! will order again definitely!

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna altijd perfectie. De Thaise gevulde omelet die normaal royaal gevuld is was deze keer iets minder gevuld. De smaak van alle gerechten was gelukkig meer dan perfect. Echt, echt heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk gegeten!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de ochtend besteld i.v.m. grote hoeveelheid. Keurig op tijd bezorgd. Eten was goed warm. Smaak was erg goed. Gezelschap heeft ervan genoten.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was deze keer weer goed bereid en goed van smaak. De omelet van de kinderen bijvoorbeeld was precies gaar en niet zo sponzig doorbakken als 10 dagen geleden. Zelfs de loempia's waren niet goed gebakken; te vet. Toen was alles net niet, misschien had de kok Monday blues. Ditmaal als gewoonlijk wel OK.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo goed is het al weken niet meer geweest. Nieuwe kok?

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heeeeeeerlijk! Echt mensen, dikke aanrader. Authentieke Thaise smaak, je krijgt ook lekker veel per bestelling en voor relatief weinig geld.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de bezorging keurig op tijd. Wat ik wel erg jammer vind is dat mijn gerecht totaal andere ingrediënten bevatte dan op de site vermeld stond. Dit betreft de groenten bij de garnalen. En toen ik daar over belde werd het een beetje afgewimpeld, dat het een andere variant was omdat de originele ingrediënten op waren. Dat kan, maar beter informeer je dan je klant van te voren lijkt mij. Ook was het eten helaas niet heel warm bij aankomst, zonde!

Reactie van Soi35 Thai Food:Soi35 heeft (zie onze website) een “pot-luck” concept, wat vrij vertaald: “eten wat de pot schaft” betekent. Zo hebben wij 0% voedselverspilling, iets wat onze klanten erg waarderen. Consequentie is dat we soms eerder sluiten (op=op) of dat er een ander ingrediënt wordt gebruikt, zoals bij u het geval was. Mocht dit niet duidelijk geweest zijn voor u, dan bied ik vanzelfsprekend mijn excuses aan. We zullen kijken hoe we dit nog beter kunnen communiceren.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer smullen 😋samen met m’n zusje Suze!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Curry en sate was heerlijk zoals altijd maar in de soep zaten laurierbladeren en knoertharde houterige citroengras, niet fijn als dit achter in je keel/mond terecht komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Curry was weer heerlijk smaakvol. Van ons zouden er elke dag twee verschillende curry’s aangeboden mogen worden, ipv de kip met cashewnoten. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Verder alles in orde en bezorging netjes op tijd!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom fantastisch! We bestellen snel weer :-)

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier echt bijna altijd lekker maar dit keer was het super lekker. Alles was perfect. Zelfs de bezorging was snel.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker zoals altijd.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verkeerde springrolls besteld, jammer genoeg vond ik deze echt niet lekker ?

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Just what I needed !

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. De gerechten die we voor het eerst hadden besteld waren ook uitstekend. Bezorger was misschien net iets te bang om te laat te komen :-).

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde iets langer dan we gewend zijn op een donderdag (ruim drie kwartier) maar de kwaliteit maakt dat ruimschoots goed. Zoals altijd smaakvol, goede temperatuur en hoeveelheid.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg goed hoor en kekker veel groente deze keer!!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat de bezorger te laat was.. even gebeld. Vriendelijk en helder geholpen. Een file was de oorzaak.. oke.. dan kan je eerder vertrekken. Maar achh.. we zijn dat allang weer vergeten want we hebben heerlijk gegeten. Een aanrader!

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Roel, Fijn dat u lekker heeft gegeten. We vertrekken bij een file op de A12 niet naar Woerden, omdat uw eten dan koud arriveert. Op Google maps stond destijds een bezorgtijd langer dan 25 min. Daarnaast is onze bezorger dan ook te lang weg, wat weer effect heeft op andere bestellingen. Hopende op uw begrip.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk; we hebben ervan genoten :-) Één klein minpuntje: ik had voor ruim 35,= besteld en bleek evengoed bezorgkosten te moeten betalen, terwijl ik op de site zag dat dat boven 20,= niet hoeft. Beetje jammer; ik heb daarom de bezorger geen tip gegeven..........

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Nu al drie weken achter elkaar besteld op dinsdag, altijd weer lekker.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk . Top .

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed Thais eten, mooie porties, uitstekende service en investeringen die men doet voor een beter milieu zijn geweldig! Enkele voorbeelden, biologisch afbreekbaar plastic, keuze voor biologische kip, vegetarisch en halal. Daar mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Reactie van Soi35 Thai Food:Wat een mooie en goede review! dat geeft ons echt weer spirit om onze business verder uit te bouwen.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Thais gegeten weer. De rode curry is altijd smullen bijvoorbeeld. Heerlijk authentieke Thaise smaken en super vers. Echt een traktatie en genieten dus!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd en ook supersnel geleverd!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ?

Reactie van Soi35 Thai Food:Thanks!!!

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd erg goed. Mooie produkten en goed op smaak. Redelijk authentiek. Bezorging was echter weer eens zwaar te laat. Was voor mij geen probleem dit keer. Moeten ze wel mee uitkijken want is niet klantvriendelijk. Fijn tentje!!

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste mark, we doen ons best. U bent op de hoogte dat wij in de De Meern zijn gevestigd en u in Overvecht?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en echt vegan ❤️

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd vers, smakelijk en gezond! Wij zijn fan!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond mijn favoriete gerecht gegeten: Plaa Sam Rot. Superlekker! Heerlijke verse ingrediënten en lekkere kruiden. En de saté is ook altijd lekker erbij. Was weer genieten.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten. Alleen jammer dat de viskoekjes niet zo smaakte zoals ik van jullie gewend ben. Is het recept veranderd??

Reactie van Soi35 Thai Food:Nee, maar ik vermoed dat er wellicht een foutje is gemaalt met de kipkoekjes..

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen chilisaus bij de loempia’s! Verder erg lekker.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten, netjes verpakt en warm

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers eten , van goede kwalitieit , keurig gebeld dat de levering later was , op de site las is dat als je voor13 bestelt de producten ook biologisch kunnen , dat spreekt me erg aan , ook dat er geen MSG in hun eten verwerkt zit , de watermeloen salade was vers en lekker , de cashew noten kip ook prima , de pad thai vers , voor mij iets te “ zuur “ , had iets minder gemogen ( azijn ?) ik zal zeker weer bestellen

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden de Massaman curry en de rode curry, die waren beide heerlijk! Je proeft de Thaise kruiden. We hebben ook wel eens de kip met cashewnoten maar persoonlijk vind ik de verschillende curry’s een stuk lekkerder. De kip met cashewnoten is wat zoet, smaakt teveel zoals bij een Chinees. Maar de curry’s zijn heerlijk! Porties zijn perfect.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer was eten superlekker, maar eerlijk gezegd vonden we er nu weinig smaak aan zitten. Zowel aan de curry als de gebakken groente... Bezorger was er wel ontzettend snel, half uur eerder dan we dachten. Dat was top!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip cashew! 1 portie is meer dan genoeg, je kan er met zn tweeen van eten. Bezorging kan beter. Vorige keer een half uur te laat en nu 25 min te vroeg. Gelukkig was ik net thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een herkansing was het nu warm en smakelijk. Jammer dat je aan kan geven op welk tijdstip je het bezorgd wil hebben. Geweldig tafel dekken enz en dan...komt men 45 minuten eerder dan afgesproken. Jammer

Reactie van Soi35 Thai Food:we blijven ons best doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! De soep, yummie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuutjes later door de sneeuw en de drukste spits ooit, maar het was nog lekker warm. Heel erg lekkere massaman curry. Het ei gerecht voor kinderen is heel lekker. Mijn 2 jarige peuter vindt dat ook :)

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijden, ondanks het slechte weer binnen een half uur bezorgd.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! De masaman curry was heel lekker, en de vegetarische loempias ook!! Dank jullie wel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties. Lekker huisgemaakt. Standaard is dus echt niet pittig. Heel netjes verpakt. Met folie en geseald.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het geheel viel mij tegen zeker gekoppeld aan de prijs! Gerecht was koud, rijst waren klonten. Erg weinig kip. Herhaling?? Nee niet echt.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Verse producten en de smaak is heerlijk!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was snel klaar. Het was lekker maar Helaas was het niet helemaal warm en moest ik het gerecht nog even in de magnetron verwarmen.

Reactie van Soi35 Thai Food:Er is idd een "foutje" gemaakt op deze avond. Onze excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega springrolls waren zoals gewoonlijk echt super lekker! Ook het roerbakgerecht was goed op smaak. Enige puntje van kritiek is dat de Thai Phad met garnalen niet echt warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! En een mooie ruime portie! Ga zo door!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Fijn ook dat er nu wat vaker keuze is in vegetarische gerechten. Jammer alleen dat het eten niet zo warm meer was toen het werd bezorgd.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

We enjoyed the two main vegetarian entrees. Good price quality

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks mis mee. Correct bezorgd. En het smaakte prima.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, binnen 20 min, lekker warm, goede kwalité

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais eten, vers bereid en goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.....heerlijk!!!!!?

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk alleen de garnalen waren iets te lang gefrituurt

Reactie van Soi35 Thai Food:Sorry, wellicht een foutje. We gaan er extra op letten.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Portie spekkoek was aan de kleine kant maar volgens mijn man wel erg lekker.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd erg smaakvol en vooral echt Thais! Dit is praktisch nergens in Utrecht op deze wijze te krijgen. En dan vooral niet afhaal. Bezorging zoals altijd snel en vriendelijk. Soepjes ook erg lekker. Moet nog wel een keer de massaman gaan proberen. Enig minpuntje is dat eten net als vorige keer redelijk lauw binnenkomt. Maar daar heb je een magnetron voor... Mijn bestelling: 1× Phad Namman Hoi Nua (RUND) (+Standaard) 1× Tom yam khung 1× Keang kiew waan (KIP) (+Standaard) 1× Thaise watermeloen salade 1× Tom ka khai Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom *voortreffelijk*, tot gauw!

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De saté was heerlijk, het hoofdgerecht ook. De salade van papaya stelde niet zoveel voor een was erg weinig voor het bedrag wat je er voor moest betalen.

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Bart, bedankt voor uw review. De somtam salade is inderdaad relatief duur i.v.m. dure ingrediënten: Thaise papaya, gedroogde garnalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Binnen 35 minuten bezorgd!

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijke maaltijd!! Genoten!!!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spring rolls waren heerlijk Fishcakes heerlijk Tom yam kuhn heerlijk Pangasius filet heerlijk Kip curry had iets meer mogen zijn, die aardappels geef ik weinig om. Alles bij elkaar ons favoriete bezorg adres op dit moment. Jammer dat je niet ziet als er een gerecht niet beschikbaar is, well dit dan is. Wij wisten het toevallig omdat mijn vrouw de curry van rund niet in haar app zag en ik wel, om de een of andere reden.

Reactie van Soi35 Thai Food:Geen idee wat u met de laatste opmerking bedoelt. Alle zichtbare maaltijden zijn te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De extra pittig bovenop de al pittige is ECHT pittig.. ;-)

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en goeie porties.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Genieten dus...

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes op tijd en nog warm. De rode curry was erg smaakvol. De kip met cashewnoten vond ik persoonlijk te zoet, gaat richting sweet & sour. Positief dat alles bereid is met verse ingredienten en knapperige groenten!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! ?

Reactie van Soi35 Thai Food:❤️❤️

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. Bezorging op tijd en zeer correct. Kleine verbetertip: als je in de app kiest voor de biologische variant, kun je opeens niet meer kiezen hoe pittig je het gerecht wilt. Het leek net alsof de biologische kip met cashewnoten een stuk heter was dan de niet biologische.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste de Groot, Hartstikke bedankt voor uw feedback. We gaan dit direct aanpassen in de App. De App-bouwer is dit inderdaad vergeten. Wellicht was de biologische 'standaard' iets pittiger gemaakt door de chef-kok. Er kan altijd iets verschil zitten per pan. Bij de pittigere variant wordt gebakken verse chilipeper bovenop toegevoegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, je proeft dat het vers is. Pittig is ook gelukkig echt pittig, daar houden wij van. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd maar iets te pittig voor mij

Reactie van Soi35 Thai Food:Thaise rode curry is pittig. Let op: chilipepertje bij de omschrijving!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag volgende keer de kipsate marineren. De satésaus en wijze van bereiden zijn oké maar de essentie van saté is toch het vlees marineren. De kipsaté smaakte vlak

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Mariette, De kipsaté wordt altijd gemarineerd. Dit kunt u ook zien aan de gele kleur.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere loempia's . Je zou niet zeggen dat ze vegetarisch zijn. Helaas van de 5 porties , maar voor 4 porties saus gehad. volgende keer beter. De soep was ook erg goed! Supersnel bezorgd. Deze toko neemt z.s.m echt serieus. Voor herhaling vatbaar!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De kip rode curry was heerlijk en de visfilet in chili saus ook. Wat ik wel als tip heb is om wat meer variatie te brengen in de dagmenu' s. Het is bijna iedere dag kip cashew noten en een rode of groene curry. De thaise keuken is zo uitgebreid dat wat meer variatie in de dagmenu' s wel moet kunnen?

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste olav, we gaan uw tip intern bespreken. Het is inderdaad zo dat Kip met cashewnoten er elke dag op staat (signature dish soi35). Daarnaast staat er altijd 1 curry en vegetarische maaltijd op het menu. De variatie zit in het derde gerecht. In dit geval de krokante vis. Er is een duidelijke reden voor een beperkte keuze per dag: geen voedselverspilling! Desalniettemin zullen we kijken in hoeverre kleine aanpassingen mogelijk zijn.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd en wederom een heerlijke maaltijd. Het gevoel van vers overheerst. Zeer tevreden en we zullen zeker nog vaker bestellen! Tip: Het zou leuk zijn als er voor kinderen wat meer te kiezen viel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker grote porties! Voor herhaling vatbaar.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het formaat van de salade vond ik zeer teleurstellend. Bijna 8 euro voor een halve koffiebeker aan salade.

Reactie van Soi35 Thai Food:De salade is 375ml. De dure ingredienten (garnalen, Thaise papaya) bepalen de duurdere prijs.. Wij kiezen er niet voor om deze ingredienten weg te laten of te vervangen door bijv. papaya uit de Dominicaanse Republiek.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goed op smaak, altijd vers. Klein puntje van aandacht, soms iets teveel curry “saus” in verhouding tot vlees en groentes. Zou fijn zijn als de loempia’s per 4 gaan ipv per 3 aangezien de meeste families uit 4 bestaan. De chilisaus die bij de loempia’s wordt geserveerd is vaak zelfgemaakt en dan is hij goddelijk, soms is hij niet zelfgemaakt of bestaat hij niet uit dezelfde ingrediënten en dan is hij ietsje minder. Zeker geen reden om niet meer te bestellen, want het is altijd zalig. Bestelen vanaf €30+ zorgt er wel voor dat wij niet meer dan 1x per week bestellen, anders zouden wij dit zeker vaker doen.

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw feedback. deze is erg belangrijk voor ons. Wat betreft de minimum orderbedrag: deze is voor uw postcode verlaagt naar €25. In 2019 zullen we vestiging openen in Nieuwegein en zal deze verder worden verlaagd naar €12,50. We nemen uw opmerking mee over de saus, etc. Het zijn absoluut puntjes waarmee we "iets kunnen".

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! The kai lab (minced chicken) is one of my favourite this dishes and the soi35 one was great. Huge portion of rice too.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uitermate smakelijk en prima verzorgd, we hebben ervan genoten!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Errug lekker over het algemeen. Wij hadden de viskoekjes ( die waren helaas lauw en beetje taai) maar de sate en loempia's waren fingerlikking good... zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima prijs kwaliteit v/h het eten goede bezorging de salade wat klein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk,zoals altijd! Net als de bezorging, altijd prima in orde!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede prijs kwaliteit verhouding. Wordt met de auto bezorgd, dus lekker warm nog. Makkelijk te bestellen en betalen via de eigen app.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker, wel wat pittiger dan de laatste keren Ruime hoeveelheid rijst saus, beter dan voorheen

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Kip cashewnoten was perfect. Groene curry heerlijk maar aubergine net iets te rauw naar mijn smaak.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd enorm lekker, nog hartstikke heet bij aankomst en heel snel bezorgd door een vriendelijke jongen. En als er dan eens iets mocht zijn dan word je netjes gebeld. Maar dat is vrijwel nooit het geval. Gewoon super!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker!!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker. Los van de smaken vonden wij de afgelopen twee bestellingen dat er teveel vet in de bakjes van de kipsate lag wat zonde was van de smaak van de heerlijke satesaus. Daarnaast waren de viskoekjes erg gekrompen, dun en heel donker. De kipkoekjes zagen er daarin tegen prachtig uit.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte levering en wederom heerlijk gegeten. Smaakvol. Vers. Puur én Biologisch. Top!

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, onze favoriet! Met afstand op 1 van alle eten-op-bestelling mogelijkheden!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al tijden klant bij jullie en het lijkt dat de milde variant heter is geworden. Wij eten met een gezin dus ook kinderen. Voor hen is het niet meer te eten omdat het te pittig is. De milde variant mag minder pittig. Verder nog steeds prima

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Bjorn, de Thaise rode curry is inderdaad standaard wellicht pittiger dan in het verleden. We maken de currypaste nu helemaal zelf. Uniek in NL, maar gemaakt van verse chilipepers.... Daarom hebben we de omschrijving ook aangepast en er een chilipepertje bijgezet. De andere hoofdmaaltijden zijn/waren goed te eten voor kinderen en we hebben ook een heerlijk kindermenu.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom TOP

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Wij hadden twee verschillende maaltijden genomen en beide waren heerlijk en er zaten heel veel verse groenten in.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittige garnalensoep Thom Yam Khung en Groene curry en nog een pittig kip gerecht besteld. Heerlijk en vers! Op zondag besteld en precies op de afgesproken tijd bezorgd. Enige minpunt was dat het deksel niet goed op de soep zat en de beker in het tasje om was gevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst, maar was hebben we heerlijk gegeten. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten. 2 verschillende gerechten genomen zo dat wij van alles wat konden eten.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten .heb met 50 betaald en de rek was 31 . Bezorger had geen wisselgeld maar zei dat ik een mail zou krijgen met vouchers ter compensatie . Deze mail heb ik nog niet gehad alleen ! Komt waarschijnlijk nog . Gr Remco

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Alleen jammer dat de 100% biologisch afbreekbare verpakking niet goed 100 % doorgevoerd wordt. Er wordt toch weer plastic folie toegevoegd bij sommige producten en plastic bakje voor de chilisaus. Jammer. Het eten was wel weer erg goed.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Bak, we zijn ons hiervan bewust en heel hard op zoek naar de juiste verpakking. De biologisch afbreekbare chilibakjes bleken bijvoorbeeld te smelten.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten zoals altijd, tot een volgende keer!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en op tijd bezorgd. Handig dat Soi vooraf vraagt met hoeveel cash je betaalt in verband met het wisselgeld. En het eten was prima. Niks mis mee.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: fantastisch: vers, lekker, op tijd en vriendelijk bezorgd - meer dan waar voor je geld en precies was je zoekt in een maaltijd bezorgdienst. Echt een aanwinst voor de regio en dat blijf ik zeggen na meerdere bestellingen. Ook namens mijn man; bedankt voor de goede service.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en keurig op tijd bezorgt. Het eten is heet als het in de bakjes gaat. Deze worden zacht van de warmte waardoor het weten en bijna uit loopt de tafel op.

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw reactie. We zullen dit zeker in de gaten blijven houden. Onze menubakjes zijn biologisch afbreekbaar en bij te lange verhitting kan dit inderdaad wellicht een “probleem” worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer prima, net als anders. Ik heb deze keer voor het eerst via de nieuwe App besteld en moet zeggen dat ik deze App veel minder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vind dan de vorige versie.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Jeroen, graag verneem ik de volgende keer wat er aan de nieuwe app wat u betreft verbeterd kan worden. Qua functionaliteiten zijn we heel blij met de nieuwe app: spaarprogramma, acties, minimumorderbedrag, stabiliteit beveiligd betalen, etc. Echter gebruiksgemak is het allerbelangrijkst. Dus ik hier graag met u van gedachten over wisselen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar nog steeds heel pittig. Ik had wel bij de opmerking gevraag om "niet te pittig". Bezorger was bijna 20 minuten te laat. Dat was jammer.

Reactie van Soi35 Thai Food:U heeft de milde versie ontvangen. Het is niet mogelijk om Thaise rode curry totaal niet pittig te maken. Currypaste is gemaakt van chilipepers. De bezorgtijden zijn en blijven “richttijden”. Met elke 3 minuten 1 bestelling is het vrijwel onmogelijk om op piekmomenten exact op tijd te bezorgen. We blijven ons best doen ????

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, app snel kunnen downloaden vanuit de auto. Bestellen en betalen ging heel makkelijk. Eten op aangegeven tijd bezorgd en smaakte heerlijk! Gaan ze zeker vaker doen, een blijvertje.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was aan de buitenkant niet geheel duidelijk welk gerecht pittig was en welk mild. Had fijn geweest als we vooraf hadden gelezen dat de gerechten sowieso sterk gekruid zijn (wellicht heb ik niet goed gelezen hoor) want nu lustte dochterlief het niet ☺️. Verder heerlijk!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De voorgerechten hadden iets warmer gemogen.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en werd precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Binnenkort een catering voor 90 personen!

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super lekker. Vers, kwaliteit goed, prijs prima. Veel rijst, liever meer vlees/vis en iets minder rijst. Bezorger later dan afgesproken tijdstip.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zooooo lekker! ?

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, voldoendee en sneller bezorgd dan verwacht.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alleen is de hoeveelheid kip in de Phad kai med mamuang wel wat aan karige kant!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker en goed van kwaliteit. De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant, maar kan daar zeker mee leven. Om wel altijd €2,50 extra te betalen voor de bezorging vind ik een behoorlijk minpunt, helemaal met een minimale orderbedrag van €12,50.

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Ruud, bedankt voor uw review. Fijn om te horen, dat u ons eten zo lekker vindt. Hierbij een korte reactie: uit marktonderzoek blijkt dat we de goedkoopste Thai zijn in Utrecht en dat willen we ook graag blijven! Elke 6 maanden doen we een uitgebreide analyse. De bezorgkosten zijn inderdaad standaard en marktconform. Vanuit de bedrijfsvoering kan ik alleen maar zeggen, dat de daadwerkelijke bezorgkosten met slechts €2,50 niet volledig worden gedekt (scooter afschrijving, zeer dure verzekering, uurloon bezorger, etc.). We hopen voor uw begrip. U kunt natuurlijk ook altijd gezellig komen AFHALEN: u ontvangt standaard 5% korting en een gratis bijgerechtje: kerriekoekjes.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de kip cashew besteld en die vonden we beiden erg zoet. De tom yam koong was ook aan de zoete kant. We vonden alleen de loempia’s erg lekker, want we hadden nog de sate’s besteld en die waren slechts okay...

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, was ruim op tijd en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! Alleen het bakje met de saus was gesmolten door de viskoekjes.. (wel goed warm dus )

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor de review. We zijn er achter gekomen dat de biologisch afbreekbare sausbakjes niet tegen de hitte kunnen. Er zijn andere besteld. Thanks!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Pittig is ook echt pittig, ben ik niet meer gewend. En stipt op tijd. Ook handig dat je al vroeg kan bestellen.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd. Goeie smaak en vers

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, altijd vers en ook nog eens milieubewust bezig! By far de beste Thai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Zoooo lekker ?

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weerrrr!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord; Super!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de Tom ka kai niet geweldig. Gewone Nederlandse champignons ipv Thaise of oesterzwam en kipfilet was droog. Kipdijen was lekkerder geweest. De groene curry was ok ook daar Nederlandse obergine ipv bolletjes zoals in Thailand...gele paprika heb ik ook nog niet in een Thaise curry gehad. Prijs was wel goed in vergelijking met andere aanbieders.

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Leonard, bedankt voor uw review. Vanzelfsprekend bespreken we elke review intern, zodat ons bedrijf hiervan kan leren. Zonder elk ingrediënt afzonderlijk te bespreken zijn 3 uitgangspunten voor onze keuze: 1. elke regio in Thailand heeft haar eigen keuken. In NL ziet men hoofdzakelijk allen de Isaan variant, De NL champignon, maar ook bijvoorbeeld de aardbei komt gewoon voor in verschillende Thaise regio's. 2. Wat is de bedrijfszekerheid van het ingrediënt? Meer en meer kruiden worden bij de douane namelijk afgekeurd en biedt geen zekerheid tot levering. 3. En we maken soms een kostenoverweging. De eggplant waaraan u refereert kost in de toko €4,15 voor 4 stuks. Bij de gehanteerde 30% 'foodcosts' in de Horeca, kom je op maaltijdprijzen welke weinig mensen wensen te betalen. De eggplant is familie van de aubergine, derhalve gebruiken we deze.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker. De laatste paar maanden bestellen we alleen nog maar bij soi35. Supervers en lekker. Wel vroeg ik me af waarom we in de nieuwe app geen biokip meer kunnen bestellen?

Reactie van Soi35 Thai Food:Alle gerechten kunnen nog altijd met biologische kip. Echter deze "uitzonderingen" (net als bereiding 'zonder paprika' of 'zonder ui' dienen voor 12:00 uur te worden besteld. Bij opmerkingen vermeld u uw wensen.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer dat ik heb besteld bij Soi35. Beide keren was het eten heerlijk, ruime portie (ik ben een grote eter maar het was voor mij voldoende) en op tijd bezorgd. Bovendien ook een nette prijs. Prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en voor het eerst als beiden niet vegetariër eens vega gerecht geprobeerd. Echt lekker. Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd erg lekker! Je proeft dat alles vers bereid wordt en het brengt ons altijd even terug naar Thailand. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep vonden we erg weinig. Zowel de hoeveelheid in het bakje (iets meer dan 1/2 gevuld) maar ook de vulling (2 garnaaltjes doormidden gesneden) erg mager.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een mooie prijs ??

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de app was het eten snel besteld. De bezorger kwam zo goed als op tijd. Wel was het gerecht al een beetje afgekoeld toen ik het uit de verpakking haalde. Wat me verbaasde aangezien het weer erg warm was. Zowel het hoofdgerecht en de rijst waren in ruime mate aanwezig. De kipkoekjes waren lekker fris door de smaak van de limoenblaadjes. In 1 van de koekjes zat een klein botje (ongeveer 1,5 cm), dat had ik niet verwacht. Misschien dat het een foutje was? Verder was alles weer prima!

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw feedback. We gaan het item, botje in kipgehakt (ongelukje) intern bespreken om dit in de toekomst dit te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als vanouds...

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt, fijn om te horen!

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en netjes op tijd bezorgd.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ondanks dat de rijst net niet gaar was, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door een heerlijke kip met cashewnoten!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen altijd met plezier bij Soi35 Afgelopen keer ging het duidelijk even mis. 1. De Tom ka Kaj was minder goed op smaak, weinig specifiek gekruid 2. Het garnalen gerecht smaakte geparfumeerd, 3. De bezorger was 15 min later dan aangegeven, vorige keer 15 minuten te vroeg. natuurlijk geen echt probleem maar informeer klanten dan dat bezorgtijden +- 15 minuten zijn. Even weer terug ip het spoor dan blijven wij bestellen. Groet!

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Charles, op de eerste twee punten is lastig om een reactie te geven. Onze receptuur ligt vast, maar het blijft 'mensenwerk'. De bezorgtijden: we communiceren regelmatig dat deze 15 minuten kunnen afwijken (+/-). Indien langer zullen we bellen. Soi35 Thai Food verwerkt ongeveer 1 bestelling/3 minuten. Als deze mooi verdeeld binnenkomen is dat geen probleem, maar sommige piekmomenten en natuurlijk de files zetten onze logistiek onder druk.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... heerlijk!!!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipkoekjes en loempia’s als vanouds lekke! Bezorging keurig op tijd. Het hoofdgerecht met garnalen was helaas niet wat ik er van had verwacht maar dat zal een kwestie van smaak zijn.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind te weinig pindasaus bij saté maar wel service dat je gratis erbij doet als je vraagt , en de bakken zijn veranderd waar het eten ingaat, klopt het dat het nu meer rijst is? En minder vlees groenten ?

Reactie van Soi35 Thai Food:Hoi Corina, we hebben geen andere menubakken (alleen andere kleur). De inhoud is dus gelijk. We gaan overigens volgende week wel van menubakken veranderen: biologisch afbreekbaar! 1 juli 2018: de nieuwe biologisch afbreekbare menubakken zijn er!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Bedankt weer.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Kleine verbeterpunten: Voorkom dat het donkere bakvet en aangebrande resten van de saté in het bakje terecht komen.

Reactie van Soi35 Thai Food:We hier extra opletten. We overwegen om een bakplaat aan te schaffen. bedankt foor uw feed-back.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de 6de keer afgehaald in korte tijd. En het eten is echt super lekker en je krijgt ook echt lekker veel voor zo’n goede prijs. Zeker een aanrader voor iedereen die van echt lekker Thais eten houdt!! Ook de service is top!!

Reactie van Soi35 Thai Food:Topper!! Bedankt.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten zijn heel lekker, Prima dus. Wat de bezorging betreft: Inmiddels weet ik dat ik niet op een kwartiertje moet kijken. Ik wilde contant afrekenen maar had het bedrag niet gepast beschikbaar (bij eerdere bestellingen ook vaak niet overigens). Deze keer had de bezorger echter geen wisselgeld bij zich. Hij vroeg mijn bankrekening om het verschil te storten.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, goed verpakt en een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Hier ga ik nog een keer bestellen!

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en ondanks de open straat toch aan de deur gebracht. Netjes!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten, snel geleverd, goed verpakt, smullen dus!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel erg lekker en super snelle levering!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk eten echt ons favoriet. Lekker pittig ook als je daar voor kiest. Gewoon een topper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was op tijd, wij hebben weer heerlijk gegeten

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Helaas kipkoekjes zijn minder lekker. Maar de rest is wel opsmaak

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Strak op tijd en het eten was heerlijk. kwaliteit op tijd, de beste slogan voor dit restaurant. Dankjewel

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer smaakvol en een super service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de maaltijd was goed. Helaas wel weer lauw op moment van bezorging. Ik had t graag warmer gehad. Qua smaak viel dit gerecht mij tegen. Het minste gerecht tot nu toe. De saus is erg overheersend en lijkt te veel op de zoet zure saus vd chinees. Voor het eerst een nagerecht besteld. Grappig dat t in 2 kleine porseleinen bakjes wordt aangeboden. Ik heb t mijn kinderen laten proeven (10 en 12 jaar). Zij vonden t niet lekker. Ik vond het wel lekker maar niet echt een speciale smaak. Niet iets wat ik nog een keer ga bestellen. De bezorging was prima. Beleefde jongeman.

Reactie van Soi35 Thai Food:Bedankt voor uw reactie. We zullen eea intern bespreken. Leuk dat u de nieuwe items heeft geprobeerd. Pon

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd. Eten was met zorg verpakt en goed geportioneerd. Het eten zelf was echt heerlijk! We hebben er echt van genoten!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

We zijn vaste klant. Lekker en gezond! Blijf lang bestaan aub ;-)

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog steeds de lekkerste afhaaloptie in deze omgeving. altijd alles vers en gezond met veel groenten, spekkoek ook heerlijk. nu met spaarsysteem voor ons nog aantrekkelijker want we eten dit iedere week. suggestie, ga naar 3 opties voor de dagmaaltijd, we komen nu erg vaak uit op rode curry

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk, tijdstip bezorging is een indicatie ?

Reactie van Soi35 Thai Food:Ja, de tijdstip is inderdaad een indicatie (+/- 15 minuten). Zet er dus expliciet bij als u bijvoorbeeld op een bepaalde tijd weg moet! Soi35 Thai Food werkt per dag over de 50 bestellingen en 75% rondom 18:00 - 18:30 uur.Het valt niet altijd mee, maar we doen ons best!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekker.. Echt een uitzonderlijke kwaliteit en ik kan het weten.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek thais! Bestel hier regelmatig. Viskoekjes zijn ook goed op smaak en vers. Aanrader!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze vertrouwde Thai is altijd top